Fuktmåler

Rønningan Gård AS     

Tlf:  95 20 41 38       e-mail     Org.nr 999 009 255 MVA        Hvordan finne frem hit, kart

Fuktmåler - Protimeter Digital mini

Priser

Fuktmåleren Protimeter Digital Mini er oppfølgeren til toppmodellen Protimeter Mini. Denne nye fuktmåleren har et helt nytt design, bakgrunnsbelyst LCD-skjerm og et intuitivt brukergrensesnitt. Fuktmåleren har fått et mer brukervennlig grep i gummi, og et display der resultatet vises mye tydeligere.

Protimeter Digital Mini brukes for enkelt og raskt å kunne måle fukt i ulike materialer, i for eksempel tre, gips, masonitt og finér. De spisse stiftene i instrumentets fremkant føres enkelt inn i materialet og etterlater knapt noen spor.

Ved måling i andre myke materialer gir fuktmåleren en verdi, en såkalt fukt-ekvivalent. Ved hjelp av denne kan man sammenligne ulike målepunkter på ett og samme materiale for å se at man ikke har forhøyninger noe sted, noe som vil indikere en fuktskade.

Protimeter Digital Mini har målestift for måling av fuktnivået i det ytre sjiktet, og resultatet vises på et stort digitalt display, som på en lettlest LED-fargeskjerm. Instrumentet har en ekstra port for tilleggsvalg av fuktgiver. Dypere målinger gjøres f.eks. med hammer-elektrode for tre, fuktgivere for dypmåling i massive vegger og EIFS-fuktgivere for ytre isolering og overflatesjikt.

Protimeter Digital Mini er kalibrert for tre og viser derfor det faktiske fuktinnholdet ved bruk på tre. For måling i andre materialer enn tre, f.eks. i gips eller masonitt, viser instrumentet den relative trefuktkvoten.

Utleie av Fuktmåler

Priser inkl. mva

200,- pr dag


        Teknisk data


  • Måler fuktkvote i tre
  • Batterier (9V)
  • Størrelse 190x70x49mm
  • Vekt 225 gram